Funktioner
Klicka på nedanstående länkar om du vill se funktioner efter kategori eller i bokstavsordning.
I kategorilistan är FileMaker Pro-funktionerna grupperade efter vilken typ av indata som används, inte typen av utdata. Funktionen Position returnerar till exempel ett tal, men återfinns under textfunktioner eftersom den använder indata i textformat.
Information om var du kan använda funktioner finns i Om formler.
I det här avsnittet
Funktioner (i bokstavsordning)
Statistikfunktioner
Containerfunktioner
Datumfunktioner
Designfunktioner
Externa funktioner
Ekonomiska funktioner
Hämtningsfunktioner
Logiska funktioner
Mobila funktioner
Numeriska funktioner
Funktioner för repeterade fält
Funktioner för grupperad statistik
Textfunktioner
Textutformningsfunktioner
Tidsfunktioner
Tidsstämpelfunktioner
Trigonometrifunktioner