Get ( Inställningssökväg )
Syfte
Returnerar sökvägen till mappen för inställningar och standardalternativ för den aktuella användaren.
Format
Get(Inställningssökväg)
Parametrar
Ingen
Returnerad datatyp
text
Kommer från
FileMaker Pro 8.0
Beskrivning
I Windows är formatet för sökvägen /Drive:/Users/UserName/AppData/Local/.
I OS X är formatet för sökvägen /DriveName/Users/UserName/Library/Preferences/.
Kommentar
 •
 •
Exempel
Returnerar /C:/Users/John Smith/AppData/Local/ för en användare vid namn John Smith i Windows Vista.
Returnerar /MacintoshHD/Users/John Smith/Library/Preferences/ för en användare vid namn John Smith i OS X.