Get ( SenasteODBCfel )
Syfte
En sträng som visar felstatusen enligt ODBC-standard, baserat på ISO/IEF-standard.
Format
Get ( SenasteODBCfel )
Parametrar
Ingen
Returnerad datatyp
text
Kommer från
FileMaker Pro 6.0 eller tidigare
Beskrivning
 •
 •
Kommentar
 •
Du kan aktivera Manuell felhantering om du inte vill visa felmeddelanden. Du kan också använda Get(SenasteFel) om du vill ha mer generella felmeddelanden. Mer information finns i FileMaker Pro-felkoder.
 •
Exempel
Vid ODBC-importer och Utför SQL-manussteg returneras [DataDirect][Macintosh ODBC Driver Manager] Data-källnamn kan inte hittas och ingen standardenhet anges (-1) om namnet på en datakälla inte påträffades och enheten inte har angetts.
Använda operatorer i formler
Redigera ODBC-datakällor