Get ( Skrivbordssökväg )
Syfte
Returnerar sökvägen till skrivbordsmappen för den aktuella användaren.
Format
Get(Skrivbordssökväg)
Parametrar
Ingen
Returnerad datatyp
text
Kommer från
FileMaker Pro 8.0
Beskrivning
I Windows är formatet för sökvägen /Drive:/Users/UserName/Desktop/.
I OS X är formatet för sökvägen /DriveName/Users/username/Desktop/.
Kommentar
 •
 •
Exempel
Returnerar /C:/Documents and Settings/John Smith/Desktop/ för en användare vid namn John Smith i Windows.
Returnerar /Macintosh HD/Users/johnsmith/Desktop/ för en användare vid namn John Smith i OS X.