Get ( AnslutningsStatus )
Syfte
Returnerar ett tal som anger säkerhetsstatus för den aktuella filens nätverksanslutning.
Format
Get ( AnslutningsStatus )
Parametrar
Ingen
Returnerad datatyp
nummer
Kommer från
FileMaker Pro 12.0
Beskrivning
Returnerar ett värde som visar om FileMaker Pro- eller FileMaker Go-anslutningen till värden använder SSL, och om servernamnet matchar serversidans certifikat (med högsta möjliga säkerhet). Returnerar följande:
 •
0 för ingen anslutning för den aktuella filen.
 •
1 för en oskyddad anslutning (FileMaker Server med SSL inaktiverad, eller till en FileMaker Pro-värd).
 •
2 för en skyddad anslutning (SSL) när servernamnet inte matchar certifikatet (standardinstallation för FileMaker Server).
 •
3 för en skyddad anslutning med ett fullständigt verifierat servernamn i certifikatet.
Kommentar
 •
 •
Exempel
Returnerar 3 när servernamnet matchar det angivna namnet i serverrotcertifikatet som utfärdats av ett tillförlitligt institut.