Lägga till filnamnstillägg till filer (FileMaker Pro Advanced)
Du kan använda Developer-verktygen för att ge non-runtime databasfiler i FileMaker filnamnstillägget för FileMaker. Detta är praktiskt vid utveckling över flera plattformer, om du vill att filnamnstillägget ska vara konsekvent på både Windows- och Macintosh-plattformar.
Om du vill lägga till FileMakers filnamnstillägg till non-runtime-databaser:
1.
2.
Välj Verktyg-menyn > Developer-verktyg.
3.
4.
Klicka på Lägg till för att hitta filerna som du vill anpassa.
5.
6.
7.
Vid Lösningstillval klickar du på Ange. Mer information finns i Ange alternativ för utvecklarlösningar (FileMaker Pro Advanced).
8.
Välj Databaser måste ha FileMaker-filändelse och klicka på OK.
Relaterade avsnitt
Binda filer till en runtime-lösning (FileMaker Pro Advanced)
Om att skapa runtime-lösningar (FileMaker Pro Advanced)
Visa databaser i kioskläge (FileMaker Pro Advanced)
Ta bort admin-åtkomst till databaser (FileMaker Pro Advanced)
Spara lösningsinställningar (FileMaker Pro Advanced)