Ändringar och förbättringar i layoutläge (FileMaker Pro 12)
Om du konverterat en FileMaker Pro-databas till FileMaker Pro 12-format för första gången kanske du behöver känna till följande ändringar som introducerades i FileMaker Pro version 12 och som påverkar layouter.
Obs!  Information om nya och ändrade funktioner i FileMaker Pro 13 finns i Nya funktioner i FileMaker Pro 13.
Ändringar i funktionssätt
 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
 •
Förbättringar av funktioner
 •
 •
 •
 •
 •
 •
Ändringar av funktioner
 •
 •

Fältkanteffekter visas i filer som skapats i tidigare versioner av FileMaker Pro och sedan konverterats. Borttagna effektformat visas på den nedrullningsbara menyn Linje, men de kan inte användas på nya fält. Men det går bra att kopiera och klistra in fält med effekter om du vill använda effekter på nya fält.
 •
 •
När du väljer Visa-menyn > Visa > Knappar i layoutläge, visas etiketter Knappetikett på varje knapp i stället för en grå kontur.