Byta namn på format för layoutobjekt, delar eller bakgrunder
Du kan byta namn på ett anpassat format för ett objekt, en layoutdel eller layoutbakgrunden. Du kan inte byta namn på standardformat.
Så här byter du namn på ett format för objekt, layoutdelar eller bakgrunder:
1.
I Layoutläget klickar du på Granskare Knappen Granskare i layoutlisten. Klicka sedan på Utseende.
2.
Vid Format klickar du på Knappen Format och väljer Byt namn på format.
3.
Tips!  Du kan också byta namn på format på fliken Format i Granskaren.
Relaterade avsnitt
Redigera format för layoutobjekt, delar och bakgrunder
Skapa nya format för layoutobjekt, delar eller bakgrunder
Återställa ändringar i format för layoutobjekt, delar eller bakgrunder
Ta bort format för layoutobjekt, delar eller bakgrunder
Kopiera formateringsattribut mellan layoutobjekt, delar eller bakgrunder
Spara ett layouttema