Scriptstappen voor accounts
Met scriptstappen voor accounts kunt u gebruikersaccounts maken en beheren. Met scriptstappen voor accounts kunt u:
 •
 •
 •
 •
 •
 •
Opmerkingen
 •
Aan accounts die worden gemaakt met scriptstappen kunnen geen privileges voor volledige toegang worden verleend (dit kan alleen met accounts die handmatig worden gemaakt).
 •
Gebruikers aan wie niet de privilegeset Volledige toegang is toegewezen, kunnen alleen accountscripts uitvoeren als Script met volledige toegangsprivileges uitvoeren is ingeschakeld in het dialoogvenster Script bewerken wanneer het script wordt gemaakt of bewerkt. Zie Scriptprivileges bewerken voor meer informatie over toegangsprivileges en scriptstappen.
Onderwerpen in deze sectie
Account toevoegen
Account verwijderen
Vorige versie accountwachtwoord
Wachtwoord wijzigen
Account inschakelen
Opnieuw aanmelden