Account verwijderen
Doel
Deze scriptstap verwijdert de opgegeven account.
Opmaak
Account verwijderen [Accountnaam: <accountnaam>]
Opties
Klik op Opgeven om de accountnaam die u wilt verwijderen op te geven. U kunt een letterlijke tekst invoeren, maar u kunt ook op Opgeven klikken als u een accountnaam wilt laten berekenen.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Ja
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Ja
Instant Web Publishing
Ja
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 6.0 of lager
Beschrijving
 •
 •
U kunt deze scriptstap alleen uitvoeren als aan u de privilegeset Volledige toegang is toegewezen. Schakel Script met volledige toegangsprivileges uitvoeren in om gebruikers met onvoldoende toegangsprivileges in staat te stellen deze stap toch uit te voeren.
Voorbeelden
Account verwijderen [Accountnaam: "Toegang gastaccount"]