Vorige versie accountwachtwoord
Doel
Deze scriptstap stelt het wachtwoord van de bestaande FileMaker Pro-account die u opgeeft opnieuw in.
Opmaak
Vorige versie accountwachtwoord [Accountnaam: <accountnaam>;
Nieuw wachtwoord: <wachtwoord>; Wachtwoord verlopen]
Opties
 •
Klik op Opgeven om het dialoogvenster Opties “Vorige versie accountwachtwoord” weer te geven, waarin u de volgende opties kunt instellen:
 •
Bij Accountnaam voert u de naam in van de bestaande FileMaker Pro-account met het wachtwoord dat opnieuw moet worden ingesteld. U kunt een letterlijke tekst invoeren, maar u kunt ook op Opgeven klikken als u een nieuwe accountnaam wilt laten berekenen.
 •
Bij Nieuw wachtwoord geeft u het nieuwe wachtwoord voor deze account op. U kunt een letterlijke tekst invoeren, maar u kunt ook op Opgeven klikken als u een nieuw wachtwoord wilt laten berekenen.
 •
Wanneer u de optie Gebruiker moet wachtwoord wijzigen bij volgende aanmelding inschakelt, worden de gebruikers gedwongen een nieuw wachtwoord te kiezen als zij zich opnieuw aanmelden bij de database.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Ja
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Ja
Instant Web Publishing
Ja
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 6.0 of lager
Beschrijving
Gebruik deze scriptstap meerdere keren als u meerdere accounts opnieuw wilt instellen in één script.
Opmerkingen
 •
U kunt deze scriptstap alleen uitvoeren als aan u de privilegeset Volledige toegang is toegewezen. Schakel Script met volledige toegangsprivileges uitvoeren in om gebruikers met onvoldoende toegangsprivileges in staat te stellen deze stap toch uit te voeren.
 •
Voorbeelden
Vorige versie accountwachtwoord [Accountnaam: "Gastaccount";
Nieuw wachtwoord: "MijnWachtwoord"; Wachtwoord verlopen]