Privilegesets dupliceren en verwijderen
U kunt privilegesets dupliceren en niet-gebruikte privilegesets verwijderen.
U kunt de volgende privilegeset(s) niet verwijderen:
 •
 •
elke privilegeset die door een andere account wordt gebruikt. Bewerk de accounts zodat de privilegeset niet meer wordt gebruikt en verwijder vervolgens de privilegeset. Zie Bestaande accounts bewerken voor meer informatie.
U kunt de privilegeset Volledige toegang ook niet dupliceren.
Zo dupliceert of verwijdert u een privilegeset:
1.
Kies op de menubalk Bestand > Beheren  > Beveiliging.
2.
3.
 •
 •
 •
Als u een aantal opeenvolgende privilegesets wilt selecteren, klikt u op de naam van de eerste privilegeset, houdt u de Shift-toets ingedrukt en klikt u op de laatste naam voor uw selectie.
4.
 •
 •
5.
 •
Als u klaar bent met accounts en privileges, klikt u op OK. In het dialoogvenster dat verschijnt, voert u een accountnaam en wachtwoord in waaraan de privilegeset Volledige toegang is toegewezen en vervolgens klikt u op OK.