Informatie in woordenlijsten behouden
Bij de conversie wordt de verwijzing naar een woordenlijst anders verwerkt afhankelijk van het feit of u de standaardwoordenlijst of een eigen woordenlijst gebruikt.
 •
Standaardwoordenlijst: Wanneer u een databasebestand converteert dat de standaardwoordenlijst (user.upr) gebruikt, wijst het geconverteerde bestand naar het bestand user.upr van FileMaker Pro 12. Daarom moet u informatie uit uw user.upr-bestand exporteren naar het recentste user.upr-bestand van FileMaker Pro voordat u de geconverteerde database gebruikt. Zie Eigen woordenlijsten bewerken.
 •
Eigen woordenlijst: Wanneer u een databasebestand converteert dat naar een bestand met een eigen woordenlijst verwijst, blijft het geconverteerde bestand op de vorige locatie naar de woordenlijst zoeken. Als u de woordenlijst op die locatie verplaatst of verwijdert, kan het geconverteerde bestand niet langer toegang krijgen tot de informatie in de eigen woordenlijst. Dit kan per ongeluk gebeuren als het oorspronkelijke bestand met de eigen woordenlijst zich in de map van de vorige FileMaker Pro-versie bevindt en u later de vorige versie van FileMaker Pro van uw systeem verwijdert.
Tip  Als u een eigen woordenlijst wilt behouden, verplaatst u het woordenlijstbestand naar uw map Mijn documenten (Windows XP), uw map Documenten (Windows Vista) of uw hoofdmap (Mac OS). Daarna, nadat u een databasebestand hebt geconverteerd, geeft u op dat het de woordenlijst op de nieuwe locatie moet gebruiken.
Verwante onderwerpen
Woordenlijsten voor de spellingcontrole maken en selecteren