Problemen met conversie oplossen
Hieronder vindt u enkele suggesties om problemen op te lossen die bij de conversie kunnen optreden.
FileMaker Pro 12 kan mijn bestand niet openen
Als het bestand dat u wilt converteren, is geopend in een eerdere versie van FileMaker Pro (u hebt bijvoorbeeld een bestand Inventaris.fp7 file geopend in FileMaker Pro 11), sluit u het bestand in de eerdere versie.
Mijn bestand is niet correct geconverteerd
 •
Als u een kopie van een bestand wilt converteren, moet het oorspronkelijke bestand gesloten zijn voordat het wordt gekopieerd. Anders wordt de kopie niet correct geconverteerd.
 •
 •
Toen ik mijn oorspronkelijke bestand in mijn vorige versie van FileMaker Pro opende, verscheen een bericht over een consistentiecontrole of automatisch herstel
Probeer het oorspronkelijke bestand te herstellen met uw versie van FileMaker Pro. Open vervolgens het herstelde bestand met diezelfde versie en probeer het te converteren met FileMaker Pro 12.
Het geconverteerde bestand accepteert mijn wachtwoord niet
In FileMaker Pro zijn wachtwoorden hoofdlettergevoelig. Controleer of u het wachtwoord exact hebt ingevoerd zoals het in een vorige versie van FileMaker Pro is gemaakt. Als u niet de eigenaar van het bestand of de databasebeheerder bent, vraagt u die wachtwoordgegevens aan uw databasebeheerder.
Ik kan een link naar een snapshot niet openen
Links naar snapshots die met FileMaker Pro 11 zijn gemaakt, kunt u niet openen. U moet de database waarin de records zijn gevonden eerst converteren en daarna de link naar de snapshot opnieuw maken. Zie Records opslaan en verzenden als een link naar snapshot.
Verwante onderwerpen
Het bestand Conversie.log lezen
Bestanden herstellen