Eigen woordenlijsten bewerken
U kunt de eigen woordenlijsten in FileMaker Pro bekijken om gegevens te bewerken, toe te voegen en te verwijderen. U kunt ook de woordenlijst exporteren naar een tekstbestand of een tekstbestand importeren in een woordenlijst.
Opmerking  U moet een eigen woordenlijst eerst selecteren voordat u deze kunt bewerken. Zie Woordenlijsten voor de spellingcontrole maken en selecteren voor meer informatie.
Zo plaatst u een woord in de eigen woordenlijst tijdens de spellingcontrole:
 •
Zo bewerkt, exporteert en importeert u een eigen woordenlijst:
1.
Kies op de menubalk Bewerken > Spelling > Eigen woordenlijst bewerken.
2.

Een woord toevoegen
Een woord verwijderen
De woordenlijst exporteren als een tekstbestand
Klik op Exporteren. Voer een naam en locatie voor het tekstbestand in en klik daarna op Exporteren.
Een tekstbestand importeren in een woordenlijst
Klik op Importeren. Selecteer het tekstbestand en klik op Importeren.
3.
Opmerkingen
 •
Als u in FileMaker Pro 3.x of een latere versie of in een Claris-product woorden aan een eigen woordenlijst hebt toegevoegd, kunt u die woorden toevoegen aan uw eigen woordenlijst van deze versie van FileMaker Pro. Exporteer eerst de woorden uit de vorige eigen woordenlijst naar een tekstbestand en importeer het tekstbestand in de eigen woordenlijst van deze versie van FileMaker Pro.
Verwante onderwerpen
De spelling controleren tijdens het typen
Opties instellen voor bestanden