Een oplossing maken > Een FileMaker Pro-bestand maken vanuit een startklare oplossing

Een FileMaker Pro-bestand maken vanuit een startklare oplossing
FileMaker Pro wordt met startklare oplossingen en geavanceerde oplossingen geleverd. Deze oplossingen zijn professioneel ontworpen FileMaker Pro-bestanden die op maat zijn gemaakt voor het beheren van algemene zakelijke en persoonlijke taken op een iPad, iPhone, desktopcomputer en het internet. Met behulp van de lay-outs in een startklare oplossing bespaart u tijd en moeite tijdens het plannen en ontwerpen van uw eigen oplossing.
Zo gebruikt een startklare oplossing:
1. Kies Bestand > Aan de slag.
2. Schuif voor meer informatie over elke startklare oplossing. Wanneer u een oplossing ziet die u wilt gebruiken, klikt u op Gebruik deze startklare oplossing.
3. Voeg gegevens aan uw oplossing toe.
Raadpleeg Gegevens toevoegen en weergeven.
Zo gebruikt een geavanceerde oplossing:
1. Kies Bestand > Aan de slag.
2. Scrol naar "Verken de mogelijkheden" en klik op Bekijk geavanceerde oplossingen.
3. Kies een oplossing, typ een bestandsnaam en klik op Opslaan.
4. Voeg gegevens aan uw oplossing toe.
Raadpleeg Gegevens toevoegen en weergeven.
Verwante onderwerpen
Een oplossing maken
Een FileMaker Pro-bestand maken
Databasetabellen definiëren