Öppna Hantera värdelistor

Syfte
Öppnar dialogrutan Hantera värdelistor.
Format
Öppna Hantera värdelistor
Tillval
Inga.
Kompatibilitet

Där scriptsteget körs
Format som
Ja
Schemalagt script i FileMaker Server
Beskrivning
Det här scriptsteget är detsamma som att välja Arkiv > Hantera > Värdelistor.
Du kan använda det här scriptsteget för att öppna dialogrutan Hantera värdelistor om du angivit att användarna inte ska ha behörighet till menyerna i FileMaker Pro.
Kommentar
 •
Du måste ha fullständig behörighet för att utföra det här scriptsteget. Om du vill låta användare med lägre behörighet än fullständig behörighet utföra det här scriptsteget, högerklickar du på aktuellt script i sektionen för scripts och väljer Bevilja fullständig behörighet.
 •
Exempel 1
Visar en anpassad dialogruta med frågan om användaren vill hantera databasens värdelistor, och öppnar dialogrutan Hantera värdelistor.
Visa anpassad dialogruta ["Vill du hantera databasens värdelistor?"]
If [Get(SenasteMeddelandeval) = 1]
Öppna Hantera värdelistor