Scriptsteg
Klicka på nedanstående länkar om du vill se scriptsteg efter kategori eller i bokstavsordning. För varje scriptsteg beskrivs vad som görs i scriptsteget och vilka tillval och parametrar som kan användas. Dessutom visas scriptstegets format och ett användningsexempel.
Under avsnittet Kompatibilitet för varje ämne visas var scriptsteget har stöd för att köras. Scriptsteg utan stöd hoppas över.
Mer information om hur du använder scripts finns i Skapa scripts för att automatisera uppgifter.
I det här avsnittet
Scriptsteg (i bokstavsordning)
Scriptsteg i kategorin Kontroll
Scriptstegen Förflytta/Byt läge
Scriptsteg för redigering
Scriptsteg för fält
Scriptsteg för poster
Scriptsteg för sökresultat
Scriptsteg för fönster
Scriptsteg för filer
Scriptsteg för konton
Scriptsteg för rättstavning
Scriptsteg för att välja menyalternativ
Scriptsteg för övriga funktioner