Dialogrutan Ange script
Använd denna dialogruta för att välja ett script som ska utföras i en fil som anropas av Utför script scriptsteg, Utför script på server scriptsteg eller en scriptutlösare.
Den här dialogrutan visas även i FileMaker Pro Advanced när du anpassar ett menyobjekt för att utföra ett script.
Om du vill ange ett script som ska utföras i en fil:
1.
2.
3.
För Valfri scriptparameter skriver du den text du vill använda eller så klickar du på Ändra och använder dialogrutan Beräkning för att skapa en mer avancerad parameter.
4.
Om du öppnar den här dialogrutan när du anpassar ett menyobjekt, kan du även skapa, duplicera, redigera eller radera scripts.

Markera ett script och välj Duplicera på Åtgärd-menyn.
Markera ett script och välj Redigera på Åtgärd-menyn.