Venstertitel instellen

Doel
Met deze scriptstap wijzigt u de naam van een venster.
Opmaak
Venstertitel instellen [Huidig venster/Naam: <naam van venster>; Huidig bestand; Nieuwe titel: <nieuwe naam van venster>]
Opties
 •
Met Huidig venster wijzigt u de naam van het huidige venster op de voorgrond wanneer de scriptstap wordt uitgevoerd.
 •
Bij Vensternaam selecteert u een geopend venster met de naam.
 •
Met Alleen huidig bestand beperkt u de overeenkomsten tot het huidige bestand (als u deze optie niet inschakelt, krijgt u alle beschikbare FileMaker Pro-bestanden als overeenkomst).
 •
Met Venster hernoemen als geeft u de nieuwe naam van het venster op.
Compatibiliteit

Waar de scriptstap wordt uitgevoerd
Ondersteund
FileMaker Pro
Ja
FileMaker Server gepland script
Ja
FileMaker Go
Ja
Custom Web Publishing
Ja
FileMaker WebDirect
Ja
Runtime-oplossing
Ja
Afkomstig van
FileMaker Pro 6.0 of lager
Beschrijving
U kunt de naam van elk geopend venster wijzigen.
Opmerking  Bij de selectie van vensternamen wordt geen onderscheid gemaakt tussen hoofdletters en kleine letters.
Voorbeeld 1
Dit voorbeeldscript voert een zoekopdracht uit en stelt de vensternaam zo in dat het aantal gevonden records wordt weergegeven.
Zoekopdracht uitvoeren [Herstellen]
Venstertitel instellen [Huidig venster; Nieuwe titel: Get(GevondenTelling) & " records gevonden"]