BijOverschakelenPaneel
Zorgt ervoor dat een script wordt uitgevoerd wanneer een vensterbesturingselement naar een ander deelvenster overschakelt. Dit kan gebeuren in een tabbladbesturingselement wanneer een gebruiker bijvoorbeeld klikt op een inactief tabblad of wanneer een script de focus naar een object op een ander tabblad verplaatst.
Wanneer wordt het script uitgevoerd
Voordat de gebeurtenis is verwerkt.
De modi waarin de activering kan worden gebruikt
Modi Bladeren en Zoeken.
Resultaat
U kunt de Script afsluiten scriptstap in het geactiveerde script gebruiken om Waar of Onwaar als resultaat te geven.
 •
 •
Afkomstig van
FileMaker Pro 12.0
Opmerkingen
BijOverschakelenBladOfPaneel geldt voor het volledige vensterbesturingselement en niet voor afzonderlijke vensters. Als u controle wilt hebben over het schakelen tussen bepaalde vensters, gebruikt u de functies Get(HuidigePaneelActivering) en Get(DoelPaneelActivering).
Verwante onderwerpen
Scriptactiveringen instellen
Scriptactiveringen instellen voor lay-outs
Scriptactiveringen instellen voor objecten