BijBewegingTikken
Zorgt ervoor dat een script wordt uitgevoerd wanneer een tikbeweging wordt gedetecteerd in een lay-out (alleen in Windows 8 en iOS).
Wanneer wordt het script uitgevoerd
Voordat de gebeurtenis is verwerkt.
De modi waarin de activering kan worden gebruikt
BijBewegingTikken kan worden ingesteld om in werking te treden in de blader- en zoekmodus.
Resultaat
U kunt de Script afsluiten scriptstap in het geactiveerde script gebruiken om Waar of Onwaar als resultaat te geven.
 •
 •
Als het geactiveerde script geen resultaat oplevert, gaat het script verder en wordt de tikbeweging normaal verwerkt.
Afkomstig van
FileMaker Pro 13.0
Opmerkingen
BijBewegingTikken wordt niet geactiveerd voor tikbewegingen in actieve Web Viewers of actieve invoervakken.
De volgende bewegingen zetten deze activering in werking:
 •
 •
 •
Als u dubbel tikt met één vinger, wordt de activering twee keer in werking gezet: bij de eerste tik en opnieuw bij de tweede tik.
Als u in Windows 8 met twee vingers tikt, is de locatie van de beweging het middelste punt tussen de vingers waarmee u tikt.
Gebruik Get(BewegingsInfoActivering) om informatie te verkrijgen over de beweging die deze activering in werking zet.
Verwante onderwerpen
Scriptactiveringen instellen
Scriptactiveringen instellen voor lay-outs
Scriptactiveringen instellen voor objecten