Printer- en papieropties opgeven (OS X)
FileMaker Pro drukt af naar de standaardprinter in OS X tenzij u een andere printer kiest wanneer u afdrukt. U kunt voor elk FileMaker Pro-bestand andere papieropties opgeven.
Zo geeft u printer- en papieropties op:
1.
U kunt in de schermafdrukmodus ook op de statusbalk klikken op Pagina-instelling.
Het dialoogvenster Pagina-instelling verschijnt.
2.
Selecteer bij Stel in voor Elke printer of kies een specifieke printer.
In de meeste gevallen behoudt u de optie Elke printer. Kies alleen een specifieke printer als u hiermee uw documenten exclusief wilt afdrukken.
3.
Stel de gewenste opties in bij Papierformaat, Richting en Vergroot/verklein.
Deze opties worden met het huidige bestand opgeslagen en worden gebruikt wanneer u de lay-out van dit bestand afdrukt.