Problemen met afdrukken oplossen
Als u problemen ondervindt bij het afdrukken, geeft u het document weer in de schermafdrukmodus. Klik op de lay-outbalk (bladermodus) op Schermafdruk of kies in het venstermenu voor modi onder in het documentenvenster op Schermafdruk. Als u alle pagina's van het document wilt zien, klikt u op Knop Achteruit en Knop Vooruit in de statusbalk.
Verwante onderwerpen
Bepalen hoe lay-outs worden afgedrukt
Onderwerpen in deze sectie
Het document wordt correct weergegeven in de schermafdrukmodus
Het document wordt niet zoals verwacht weergegeven in de schermafdrukmodus
Records worden niet afgedrukt
Methoden voor het oplossen van afdrukproblemen (Windows)
Methoden voor het oplossen van afdrukproblemen (OS X)