Records worden niet afgedrukt
 •
Als slechts één record wordt afgedrukt:
 •
controleert u of de optie Huidige record is geselecteerd in het dialoogvenster Afdrukken. Selecteer dan de optie Records in selectie. Als u deze optie in OS X wilt weergeven, kiest u FileMaker Pro in het venstermenu.
 •
 •
is de lay-out ingesteld voor weergave in twee of meer kolommen en is er een kolombreedte (het witte gedeelte van de lay-out) opgegeven waarmee het niet mogelijk is het aantal geselecteerde kolommen weer te geven binnen het afdrukbare gedeelte van de pagina. Hierdoor worden groepen records niet afgedrukt, met name records in kolommen die aan de rechterkant buiten de pagina vallen. Klik in de modus Lay-out op Lay-outinstelling Knop Lay-outinstelling in de lay-outbalk en stel het gewenste aantal kolommen in. Pas zo nodig de rechtermarge van de kolom aan door op de verticale stippellijn in de lay-out te klikken en deze lijn te verslepen.
 •
In de modus Lay-out kiest u Lay-outs > Instelling gedeelten. Als Gedeelte afbreken bij pagina-einde is ingeschakeld, schakelt u dit uit.
Verwante onderwerpen
Methoden voor het oplossen van afdrukproblemen (Windows)
Methoden voor het oplossen van afdrukproblemen (OS X)