Tips voor de aanmaak van accountnamen en wachtwoorden
De volgende suggesties kunnen u helpen bij de aanmaak van geldige en veilige accountnamen en wachtwoorden:
 •
Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. Als u bijvoorbeeld het wachtwoord zVoetBalz2 opgeeft, accepteert FileMaker Pro zvoetbalz2 niet. Wanneer u een wachtwoord voor een account invoert, controleert u of de Caps Lock-toets op het toetsenbord is uitgeschakeld.
 •
 •
 •
 •
Accountnamen zijn niet hoofdlettergevoelig. Als u bijvoorbeeld de accountnaam Chris wilt opgeven, kan de gebruiker van de account het bestand openen door chris of CHRIS als accountnaam in te voeren.
 •
 •
 •
Als u niet voor elke gebruiker een unieke account kunt maken, kunt u eventueel groepaccounts voor gebruikers met beperktere toegang en individuele accounts voor gebruikers met minder toegangsbeperkingen maken.