Dialoogvenster Favorieten beheren
Gebruik dit dialoogvenster om favoriete lokale of externe bestanden toe te voegen, te bewerken of te verwijderen, om externe hosts toe te voegen, te bewerken, te verwijderen, te beheren en om favorieten opnieuw te ordenen.

Klik op Knop Toevoegen aan Favorieten en selecteer vervolgens één of meerdere bestanden in de lijst. Klik op Selecteren en sluit vervolgens het dialoogvenster Favorieten beheren.
Klik achtereenvolgens op Knop Toevoegen aan Favorieten en Op afstand. Selecteer de host waar zich het bestand bevindt of voeg de host toe, selecteer het externe bestand en klik op Toevoegen aan Favorieten. Klik op Sluiten en klik vervolgens op Annuleren in het dialoogvenster Een favoriet toevoegen.
Tip  Wanneer u dubbelklikt op een samengevouwen hostnaam of IP-adres, wordt de lijst met externe bestanden vernieuwd.
Klik achtereenvolgens op Knop Toevoegen aan Favorieten en Op afstand. Kies bij Weergave de optie Favoriete hosts. Klik op de knop Toevoegen. Typ bij Internet-adres van host een domeinnaam (als host.domein.com) of een IP-adres. Voer een naam voor de host in als u dat wenst en klik vervolgens op Opslaan. Klik op Sluiten en klik vervolgens op Annuleren in het dialoogvenster Een favoriet toevoegen.
Selecteer een host, klik op Knop Host bewerken en kies Host bewerken. Zie Gedeelde bestanden als client openen voor meer informatie over het wijzigen van de instellingen voor de externe host.
Klik op Knop Host bewerken en kies Uitgebreide hosts vernieuwen.
Verwante onderwerpen
Bestanden openen als host
Werken met favoriete bestanden en hosts