Werken met favoriete bestanden en hosts
U kunt een FileMaker Pro-bestand op uw computer of op een externe computer als favorieten toevoegen in het menu Bestand en in het Startpaneel. U kunt ook een externe host aan de lijst met favorieten toevoegen.
Zo beheert u favoriete bestanden:
1.
Kies Bestand > Openen.
2.
Selecteer eerst een hostnaam om favoriete hosts op het tabblad Hosts te beheren.

Opmerkingen
 •
 •
 •
 •
Zo beheert u favoriete hosts:
1.
Kies Bestand > Openen op afstand.
2.

Selecteer de naam van een favoriete host en klik vervolgens op Knop Host bewerken. Kies Favoriete host bewerken om het dialoogvenster 'Favoriete host bewerken' weer te geven. Raadpleeg Gedeelde bestanden als client openen.
Opmerking  Als u favorieten in het dialoogvenster 'Favorieten beheren' wilt beheren, kiest u Bestand > Favoriet openen > Favorieten beheren. Raadpleeg Dialoogvenster Favorieten beheren.
Verwante onderwerpen
Bestanden openen
Bestanden met andere systeeminstellingen openen