Het dialoogvenster PDF-opties
Gebruik dit dialoogvenster om PDF-opties in te stellen wanneer u records opslaat en verzendt als een PDF-bestand.
Zo stelt u de PDF-opties in voor een bestand:
1.
 •
 •
 •
2.
Op het tabblad Beveiliging:
 •
Schakel Wachtwoord vereist om het bestand te openen of Wachtwoord vereist voor het afdruk-, bewerkings- en beveiligingsbeheer in en wijs wachtwoorden toe aan het PDF-bestand.
 •
3.
Op het tabblad Beginweergave:
 •
 •
 •
4.
Opmerkingen
 •
Als u op het tabblad Beveiliging de optie Wachtwoord vereist om het bestand te openen inschakelt, moet de gebruiker het wachtwoord invoeren als die het PDF-bestand opent in een toepassing die invoer van wachtwoorden afdwingt, zoals Adobe Reader, Adobe Acrobat Professional of Apple Preview. Als u Wachtwoord vereist voor het afdruk-, bewerkings- en beveiligingsbeheer inschakelt, moet de gebruiker het wachtwoord invoeren als die het PDF-bestand opent in een toepassing waarin de gebruiker privileges voor het bestand kan wijzigen, zoals Adobe Acrobat Professional. De gebruiker moet het wachtwoord invoeren voordat die de privileges voor het bestand kan wijzigen.
Verwante onderwerpen
Records opslaan en verzenden als een PDF-bestand
Records opslaan als PDF scriptstap