Get(VensterBureaubladBreedte)

Doel
Geeft de breedte, in punten, van de bureaubladruimte.
Opmaak
Get(VensterBureaubladBreedte)
Resulterend gegevenstype
getal
Afkomstig van
FileMaker Pro 7.0
Beschrijving
In Windows is de bureaubladruimte de ruimte in het MDI-venster (dat ook wel het clientgebied wordt genoemd).
In OS X is de bureaubladruimte het gebied op het scherm waarin het actieve venster zich bevindt zonder de menubalken.
In FileMaker WebDirect is de bureaubladruimte het gebied op het hoofdscherm. In OS X is het hoofdscherm de plaats waar de menubalk zich bevindt. In Windows is het hoofdscherm de plaats waar de taakbalk zich bevindt.
Opmerking  Zoek in de FileMaker Knowledge Base die u kunt bereiken vanaf http://help.filemaker.com voor meer informatie over de verschillen tussen de evaluatie van functies op de host en de client.
Voorbeelden
Geeft als resultaat 450 in Windows wanneer er één scherm is en de MDI-waarde ervan op 500 x 450 is ingesteld.
Geeft als resultaat 600 in OS X wanneer er één scherm is en de resolutie ervan op 800 x 600 is ingesteld.