Opgeslagen zoekopdrachten beheren
Of een opgeslagen zoekopdracht of een recente zoekopdracht beschikbaar is voor een gebruiker, is afhankelijk van de account die wordt gebruikt en de tabel waarop de lay-out is gebaseerd, inclusief eventuele gerelateerde tabellen waarnaar in de zoekcriteria wordt verwezen.
 •
 •
Opmerking  Ook wanneer er meer gebruikers zijn aangemeld bij dezelfde FileMaker-account kan slechts één gebruiker tegelijk een opgeslagen zoekopdracht wijzigen.
Zo kunt u een opgeslagen zoekopdracht bewerken, dupliceren en verwijderen:
1.
Klik op de statusbalk op de pijl-omlaag naast Zoeken (Windows) of klik op Zoeken en houd deze knop ingedrukt (OS X). Kies vervolgens in de lijst de optie Opgeslagen zoekopdrachten bewerken.
2.

Nieuw of Bewerken
3.
Zo kunt u alle opgeslagen zoekopdrachten voor een gebruiker verwijderen uit een extern geverifieerde account:
1.
Volg de stappen in Accounts maken die via een externe server worden geverifieerd op om het dialoogvenster Account bewerken te openen.
Klik op Wissen.