Objecten plaatsen met het infovenster
Gebruik het infovenster om objecten nauwkeurig in een lay-out te plaatsen en om nauwkeurig de afmetingen van objecten te bepalen. U kunt vanuit het Infovenster ook objecten zodanig instellen dat de grootte ervan automatisch wordt aangepast wanneer de grootte van het FileMaker Pro-venster wordt gewijzigd. Raadpleeg Opties instellen voor de automatische formaatwijziging van lay-outobjecten voor meer informatie.
Zo gebruikt u het infovenster om objecten nauwkeurig te vergroten en te verkleinen en in een lay-out te plaatsen:
1.
Selecteer in de lay-outmodus één of meer objecten.
Raadpleeg Objecten selecteren voor meer informatie.
2.
Klik op Infovenster Knop Infovenster op de lay-outbalk en klik dan op Positie.
3.

Als u geen waarde kunt typen, is het veld niet relevant voor de selectie of is de selectie vergrendeld.