Knopinfo toevoegen in lay-outs
U kunt knopinfo toevoegen aan lay-outobjecten. Knopinfo wordt weergegeven in kleine gele vakjes wanneer een gebruiker in de blader- of zoekmodus de cursor op een object plaatst. Knopinfo kan statische tekst zijn, maar ook het resultaat van een berekening.
Zo kunt u knopinfo toevoegen, wijzigen of verwijderen:
1.
2.
Klik op Infovenster Knop Infovenster op de lay-outbalk en klik dan op Positie.
3.

4.
Tip  Kies Weergave > Tonen > Knopinfo in de lay-outmodus om objecten met knopinfo te identificeren. In de lay-outmodus worden objecten met knopinfo met de badge Badge voor knopinfo weergegeven.