Een veld instellen om een kalender met keuzelijst weer te geven
Een kalender met keuzelijst biedt een snelle manier om een correcte datum in te voeren.
Zo stelt u een veld in om een kalender met keuzelijst weer te geven:
1.
2.
Klik op Infovenster Knop Infovenster op de lay-outbalk en klik op Gegevens.
3.
Kies in het onderdeel Veld bij Stijl besturingselementen de optie Kalender met vervolgkeuzelijst.
De volgende opties zijn beschikbaar:
 •
 •
Automatisch aanvullen met bestaande waarden (deze optie is alleen beschikbaar voor velden die zijn gedefinieerd als tekst)
4.
Als deze optie niet is ingeschakeld, wordt de kalender automatisch weergegeven wanneer de gebruiker in het veld komt. Als u de gebruiker zelf wilt laten bepalen of de kalender wordt weergegeven of niet, schakelt u deze optie in.
Als u de kalender met keuzelijst wilt weergeven, selecteert u het veld (of klikt u op het kalenderpictogram) in de modus Bladeren of de modus Zoeken.