Een veld instellen om een toetsenbord weer te geven
U kunt tekst-, getal-, datum-, tijd- en tijdstempelvelden instellen om een specifiek type toetsenbord te gebruiken dat u helpt snel waarden in FileMaker Go in te voeren.
Zo stelt u een veld in om een contextspecifiek toetsenbord in FileMaker Go weer te geven.
1.
Selecteer in de lay-outmodus een tekst-, getal-, datum-, tijd- of tijdstempelveld.
2.
Klik op Infovenster Knop Infovenster op de lay-outbalk en klik op Gegevens.
3.
Selecteer Type touchtoetsenbord in het onderdeel Werking en selecteer één van de volgende typen toetsenborden uit de lijst.

iPhone/iPod touch: Standaard numeriek toetsenbord van iOS
iPad: Aangepast numeriek toetsenbord dat overeenstemt met het numeriek iPhone-toetsenbord
Opmerkingen
 •
 •
 •
In FileMaker Go en Windows 8 kunt u de Touch-toetsenbord inschakelen scriptstap gebruiken om het touchtoetsenbord in of uit te schakelen. U kunt de Get(Touch-toetsenbordstatus) functie gebruiken om de huidige instelling van het touchtoetsenbord te controleren.