Een menureeks voor een lay-out opgeven
Voor elke lay-out kunt u opgeven welke menureeks wordt weergegeven wanneer een lay-out actief is. Een menureeks is de verzameling van menu's die op de menubalk wordt geïnstalleerd.
Zo geeft u een menureeks voor een lay-out op:
1.
2.
Klik op Lay-outinstelling Knop Lay-outinstelling in de lay-outbalk.
U kunt ook klikken op de naam van de huidige tabel van de lay-out.
3.
4.
Opmerkingen
 •
Als u [Standaardbestand] kiest, wordt de standaardmenureeks die is opgegeven voor het bestand gehandhaafd. Als u de standaardmenureeks voor deze lay-out wilt uitschakelen, kiest u een andere menureeks in de lijst.
 •
Als u FileMaker Pro Advanced hebt, kunt u Eigen menu's beheren kiezen in de lijst Menureeks om het dialoogvenster Eigen menu's beheren te openen. Raadpleeg Eigen menu’s definiëren (FileMaker Pro Advanced).