Flytta/ändra storlek på fönster
Syfte
Justerar storlek eller plats för det valda fönstret.
Format
Flytta/ändra storlek på fönster [Aktuellt fönster eller Namn: <namn på fönster>; Aktuell fil; Höjd: <n>; Bredd: <n>; Överkant: <n>; Vänsterkant: <n>]
Tillval
Klicka på Ange om du vill ange tillval för flytt/storleksändring.
 •
Aktuellt fönster väljer det aktuella förgrundsfönstret när manussteget utförs.
 •
Fönsternamn väljer ett namngivet öppet fönster. Du kan skriva in en text eller klicka på Ange om du vill skapa ett fönsternamn utifrån en beräkning.
 •
Välj Endast aktuell fil om du vill begränsa matchningarna till den aktuella filen (om du inte väljer detta alternativ matchas alla tillgängliga FileMaker Pro-filer).
 •
Höjd är det justerade fönstrets höjd i punkter. Du kan skriva in ett tal eller klicka på Ange om du vill generera ett tal utifrån en beräkning.
 •
Bredd är det justerade fönstrets bredd i punkter. Du kan skriva in ett tal eller klicka på Ange för att generera ett tal utifrån en beräkning.
 •
Avstånd från överkant är det justerade fönstrets avstånd i punkter från skärmens överkant (OS X) eller överkanten på FileMaker Pro-fönstret (Windows). Du kan skriva in ett tal eller klicka på Ange om du vill generera ett tal utifrån en beräkning.
 •
Avstånd från vänsterkant är det justerade fönstrets avstånd i punkter från skärmens vänsterkant (OS X) eller vänsterkanten på FileMaker Pro-fönstret (Windows). Du kan skriva in ett tal eller klicka på Ange om du vill generera ett tal utifrån en beräkning.
Kompatibilitet

Där manussteget körs
Format som
FileMaker Pro
Ja
Schemalagt manus i FileMaker Server
Nej
FileMaker Go
Nej
Anpassad webbpublicering
Nej
FileMaker WebDirect
Nej
Runtime-lösning
Ja
Kommer från
FileMaker Pro 6.0 eller tidigare
Beskrivning
Det justerade fönstret behåller samma layout, samma tabell, samma grupp av hittade poster och samma aktuella post som originalfönstret.
Kommentar
 •
 •
 •
 •
 •
 •
Exempel 1
Går till layouten Kundinfo, placerar fönstret uppe i det vänstra hörnet i FileMaker Pro-fönstret (Windows) eller uppe i det vänstra hörnet av skärmen (OS X) och anpassar fönstrets storlek.
Gå till layout ["Kundinfo"]
Flytta/ändra storlek på fönster [Aktuellt fönster; Höjd: 400; Bredd: 600; Överkant: 0; Vänsterkant: 0]
Relaterade avsnitt
Nytt fönster manussteg
Gå till relaterad post manussteg
Definiera beräkningsfält
Manussteg (i bokstavsordning)
Manussteg (efter kategori)