Sätt in QuickTime
Syfte
Importerar en QuickTime-film eller -ljudfil till det aktuella container-fältet.
Format
Sätt in QuickTime ["<filnamn>"]
Tillval
Välj Ange källfil eller klicka på Ange om du vill visa dialogrutan Öppna där du kan ange namn, filtyp och plats för den QuickTime-fil du vill sätta in. Mer information finns i Skapa filsökvägar.
Kompatibilitet

Där manussteget körs
Format som
FileMaker Pro
Ja
Schemalagt manus i FileMaker Server
Nej
FileMaker Go
Ja
Anpassad webbpublicering
Nej
FileMaker WebDirect
Nej
Runtime-lösning
Ja
Kommer från
FileMaker Pro 6.0 eller tidigare
Beskrivning
Du måste ange ett fält, klicka i ett fält eller använda Gå till fält manussteg innan du utför detta manussteg.
När Sätt in QuickTime utförs och ingen fil är angiven med tillvalet Ange källfil visas en dialogruta där användaren kan markera eller förhandsgranska filmen som ska infogas.