Sätt in användarnamn
Syfte
Klistrar in det aktuella användarnamnet i det angivna fältet i den aktuella posten.
Format
Sätt in användarnamn [Välj; <tabell::fält>]
Tillval
 •
Markera hela innehållet ersätter allt i fältet med det aktuella användarnamnet. Om du inte väljer detta tillval lägger Sätt in användarnamn värdet för det aktuella användarnamnet i slutet av fältets befintliga data.
 •
Välj Gå till målfält eller klicka på Ange om du vill ange vilket fält inklistringen ska ske i.
Kompatibilitet

Där manussteget körs
Format som
FileMaker Pro
Ja
Schemalagt manus i FileMaker Server
Ja
FileMaker Go
Ja
Anpassad webbpublicering
Ja
FileMaker WebDirect
Ja
Runtime-lösning
Ja
Kommer från
FileMaker Pro 6.0 eller tidigare
Beskrivning
 •
 •
Användarnamnet syftar på FileMaker Pro-användaren, ett redigerbart fält på fliken Diverse visas i dialogrutan Programinställningar. Om du vill följa användaråtkomsten till en databas med mer säkerhet använder du Get ( Kontonamn ) funktion för att returnera den aktuella användarens kontonamn.
 •
Exempel 1
Går till layouten E-posthistorik, infogar aktuellt användarnamn i fältet Skickat av och går sedan till den ursprungliga layouten.
Gå till layout ["E-posthistorik"]
Sätt in användarnamn [Välj; E-post::Skickat av]
Gå till layout [ursprunglig layout]
Relaterade avsnitt
Tilldela fält manussteg
Manussteg (i bokstavsordning)
Manussteg (efter kategori)