Kopiera
Syfte
Kopierar innehållet i det angivna fältet i den aktuella posten och sparar det i Urklipp.
Format
Kopiera [Välj; <tabell::fält>]
Tillval
 •
Markera hela innehållet kopierar innehållet i ett fält och sparar det i Urklipp. Om du inte använder Markera hela innehållet kopieras bara det som är markerat i fältet.
 •
Välj Gå till målfält eller klicka på Ange för att välja det fält vars innehåll du vill kopiera. När du inte har angett något fält och inget har markerats, kopieras värdena från samtliga fält i den aktuella posten.
Kompatibilitet

Där manussteget körs
Format som
FileMaker Pro
Ja
Schemalagt manus i FileMaker Server
Ja
FileMaker Go
Ja
Anpassad webbpublicering
Ja
FileMaker WebDirect
Partiell
Runtime-lösning
Ja
Kommer från
FileMaker Pro 6.0 eller tidigare
Beskrivning
Det här manussteget duplicerar innehållet i fältet. Om du vill ta bort fältinformationen använder du Klipp ut manussteg.
Kommentar
 •
 •
 •
Exempel 1
Uppmanar användaren att antingen klippa ut eller kopiera innehållet i fältet E-post.
Visa anpassad dialogruta ["Vill du klippa ut eller kopiera kundens e-postadress?"]
If [Get ( SenasteMeddelandeval ) = 1]
Klipp ut [Kunder::E-post]
Else If [Get ( SenasteMeddelandeval ) = 2]
Kopiera [Kunder::E-post]
Relaterade avsnitt
Klistra in manussteg
Radera manussteg
Manussteg (i bokstavsordning)
Manussteg (efter kategori)