VidObjektÖppna
Utlöser att ett manus körs när ett layoutobjekt blir aktivt som ett resultat av följande:
 •
 •
 •
 •
När manuset körs
Efter att händelsen har bearbetats.
De lägen där utlösaren kan användas
Bearbetningsläge och Sökläge.
Resultat
Inga.
Kommer från
FileMaker Pro 10.0
Kommentar
 •
VidObjektÖppna, VidObjektStäng och VidObjektTangenttryckning kan manusutlösare aktiveras när de tilldelas till sammanfattnings- och beräkningsfält.
 •
Om VidObjektÖppna tilldelas till ett portalobjekt kommer det att aktiveras när en annan portalrad blir aktiv. Om du klickar på ett annat objekt i samma portalrad kommer inte portalens manusutlösare VidObjektÖppna att aktiveras igen.
 •
 •
 •
 •
Om du klickar på en knapp, en knapp för flytande fönster eller en panelkontroll aktiveras inte den här utlösaren på knappen eller fliken. Om du trycker på tabb-tangenten för att navigera till en knapp eller en flik och gör den till ett aktivt objekt aktiveras inte den här utlösaren.
 •
Om du stänger ett flytande fönster med tangenten Esc eller Stäng flytande fönster manussteg blir motsvarande knapp för flytande fönster aktiv och manusutlösaren VidObjektÖppna aktiveras.
 •
Se Ändra objektdata utan att aktivera manustrigger där det finns en lista över åtgärder som inte aktiverar den här manusutlösaren.
Relaterade avsnitt
Konfigurera manustrigger
Ställa in manusutlösare för layouter
Ställa in manusutlösare för objekt