Tips om att skapa kontonamn och lösenord
Här följer några förslag på hur du skapar giltiga och säkra kontonamn och lösenord:
 •
 •
 •
 •
 •
Om det går bör du skapa ett unikt konto för varje användare och ange att behörighetsuppsättningen ska kräva att lösenordet ändras regelbundet.
Om det inte går att skapa ett unikt konto för varje användare kan du i stället använda gruppkonton för användare med mer begränsad behörighet och enskilda konton för användare med större behörighet.