Dialogrutan Ange Excel-data
Använd dialogrutan Ange Excel-data när du importerar data från en Microsoft Excel-fil som innehåller flera kalkylblad eller ett namngivet område.
 •
Om du vill importera data efter kalkylblad väljer du Visa kalkylblad, markerar det kalkylblad du vill importera och klickar sedan på Fortsätt.
 •
Om du vill importera data efter namngivet område väljer du Visa namngivna cellområden, markerar det namngivna område du vill importera och klickar sedan på Fortsätt.
Relaterade avsnitt
Konvertera en datafil till en ny FileMaker Pro-fil
Importera data till en befintlig fil