Använda snabbmenyer
Du kan snabbt redigera objekt eller data genom att välja kommandon direkt på en snabbmeny, eller "sammanhangsberoende meny" som den även kallas.
Så här visar du en snabbmeny:
Högerklicka eller Ctrl-klicka på ett objekt eller område om du vill visa en lista över kommandon.
Kommentar
 •
Kommandon på snabbmenyerna varierar beroende på vilket läge du arbetar i, vilket objekt som markören befinner sig över och om ett objekt är markerat eller inte. Om ett fält exempelvis är markerat i layoutläge har du åtkomst till kommandon som har att göra med layoutläget.
Relaterade avsnitt
Arbeta med data i Tabellvy
Kontrollera stavning medan du skriver
Söka efter poster med samma sökvillkor i ett fält
Sortera poster