Kontrollera stavning medan du skriver
FileMaker Pro kan göra dig uppmärksam på stavfel i text som du redigerar.
Så här kontrollerar du stavning medan du skriver:
 •
FileMaker Pro kan göra dig uppmärksam på stavfel på två olika sätt:
 •
 •
Rättstava ordet är inte tillgängligt om du har verkställt de senaste ändringarna och lämnat ett fält genom att trycka på tabbtangenten, genom att klicka utanför fältet eller genom att trycka på Retur (OS X).
Obs!  Det tar längre tid att kontrollera stavningen medan du skriver än att använda de övriga rättstavningstillvalen.
Mer information om de här alternativen finns i Ange filtillval.
Relaterade avsnitt
Skapa och välja stavningsordlistor
Ändra egna ordlistor