Konfigurera visning av upprepande fält
Om du definierar ett fält som ett repeterat fält kan du utforma fältet så att det bara visar ett visst intervall av repetitionerna, även om informationen för alla repetitionerna är lagrad i databasen. Om ett repeterat fält t ex är definierat för att visa upp till åtta repetitioner kan du utforma ett fältobjekt så att det visar de fyra första repetitionerna och ett annat fältobjekt så att det visar de fyra sista repetitionerna.
Information om hur du definierar ett repeterat fält finns i Definiera repeterade fält.
Så här utformar du ett repeterat fält:
1.
2.
Klicka på Granskare Knappen Granskare i layoutlisten. Klicka sedan på Data.
3.
4.
Välj vertikal om du vill placera repetitionerna ovanför varandra i en kolumn eller horisontell om du vill placera repetitionerna bredvid varandra i en rad.