Kopiera, duplicera och radera panelkontroller
Du kan kopiera, duplicera och radera flikkontroller och glidkontroller, samt alla objekt i dem.
Obs!  Om du markerar och kopierar låsta objekt (panelkontroller eller objekt som placerats i dem), kommer de kopierade objekten att vara olåsta när de klistras in. Mer information om hur du markerar objekt i en layout finns i Markera objekt.
Kopiera, klistra in, duplicera eller radera en panelkontroll:
1.
2.

•
Välj Redigera-menyn > Kopiera (eller Klipp ut). Klicka med pilpekaren där du vill centrera flikkontrollen eller glidkontrollen, och välj sedan Redigera > Klistra in layoutobjekt (Windows) eller Redigera > Klistra in (OS X).
 •
Välj Redigera-menyn > Duplicera.
 •
Välj Redigera-menyn > Radera.
Obs!  Vilken flikkontroll som helst som du klipper ut eller kopierar finns kvar i Urklipp tills nästa gång du använder något av kommandona Klipp ut eller Kopiera (i FileMaker Pro eller något annat program), startar om eller stänger av datorn.