Radera layoutdelar
Du kan radera alla layoutdelar utom den sista från en layout. Du kan välja att radera en del och objektet i delen eller att radera en del utan att radera objekten i delen.
Så här raderar du en del och objekten i den:
1.
2.
Välj Layouter > Ordna delar i layoutläge.
3.
Om delen innehåller objekt visas en dialogruta där du får bekräfta att du vill radera delen.
4.
Obs!  Om du snabbt vill radera en del direkt från layouten klickar du på delmarkören med pilpekaren och trycker därefter på Backspace eller Delete. Denna åtgärd kan ångras.
Så här raderar du en del utan att ta bort objekten i den:
Obs!  Den här metoden fungerar bara om det finns en del nedanför delen som du vill radera.
1.
2.
Delen raderas och delen nedanför den raderade delen förstoras så att layouten rymmer de objekt som finns kvar.