Ange en menyuppsättning för en layout
Du kan för varje layout ange vilken menyuppsättning som ska visas när en layout är aktiv. En menyuppsättning är den samling med menyer som installeras på menyraden.
Ange en menyuppsättning för en layout:
1.
2.
Klicka på Tillval för layout Knappen Tillval för layout i layoutlisten.
Du kan också klicka på namnet i layoutens aktuella tabell.
3.
Välj en menyuppsättning i listan Menyuppsättning i dialogrutan Tillval för layout.
4.
Kommentar
 •
När du väljer [Filstandard] behålls den menyuppsättning som angetts för filen. Välj en annan menyuppsättning från listan om du inte vill ha standardmenyuppsättningen för denna layout.
 •
Om du har FileMaker Pro Advanced, kan du välja Hantera anpassade menyer från listan Menyuppsättning om du vill öppna dialogrutan Hantera anpassade menyer. Se Definiera egna menyer (FileMaker Pro Advanced) eller FileMaker Pro Advanced Funktionshandbok