Visa eller dölja fältramar
Du kan ange om fältramar ska visas när en post är aktiv i Bearbetningsläge eller Sökläge. Fältramarna omger varje fält i en layout med en prickad linje, vilket gör det enkelt för användarna att se fälten. Om du har lagt till kantlinjer till fältobjekten kan det emellertid vara onödigt med fältramar.
Så här visar eller döljer du fältramar i en layout:
1.
2.
Klicka på Tillval för layout Knappen Tillval för layout i layoutlisten.
Du kan också klicka på namnet i layoutens aktuella tabell.
3.
 •
Markera Visa fältramar när posten är aktiv om du vill visa fältramar.
 •
Avmarkera Visa fältramar när posten är aktiv om du vill dölja fältramarna.